Skarppi

Skarppi Kirjoituspalvelut – sähäkkää sisällöntuotantoa

Skarppi Kirjoituspalvelut tarjoaa tehokkaita sisällöntuotannon ja ammattikirjoittajan palveluja yrityksille ympäri Suomen. Freelancer-copywriterina teen tiivistä yhteistyötä myös mainos- ja digitoimistojen kanssa.

 

Skarppi sai alkunsa Jyväskylässä vuonna 2010, ja tällä hetkellä kotitoimistoni sijaitsee Vehmersalmella Kuopiossa, Kallaveden rannalla. Minä – Sanna ”Skarppi” Karppinen – olen kokenut ammattikirjoittaja, sisällöntuottaja, copywriter ja tietokirjailija. Yhdestä ja samasta kynästä syntyy yleiskieltä, yksilöllistä markkinointiviestintää ja tunteisiin vetoavia tarinoita.

 

Etsitkö tehokasta sisällöntuottajaa, joka on apuna aina tarvittaessa, tietää mitä tekee ja pysyy takuuvarmasti aikatauluissa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Rivien välissä luovuutta, punaisena lankana laatu

Ammattikirjoittajan erottaa harrastelijoista siinä, että vaikka kirjoittaminen on useimmiten luova prosessi, sisältöä syntyy tehokkaasti ja täsmällisesti. Lopputulos vakuuttaa ja kohtaa loppuasiakkaan. Eri kohderyhmille syntyy heitä kiinnostavaa ja koskettavaa sisältöä, joka houkuttelee nettisivuille tai someen yhä uusia tyytyväisiä asiakkaita.

 

Tiesitkö, että harva asia vaikuttaa tehokkaammin kuin taiten kirjoitettu referenssi, asiakastarina tai case-uutisjuttu?

Lue lisää kirjoituspalveluista!