Skarppi

Skarppi Kirjoituspalvelut – sähäkkää sisällöntuotantoa

Skarppi Kirjoituspalvelut tarjoaa tehokkaita sisällöntuotannon ja ammattikirjoittajan palveluja yrityksille ympäri Suomen. Freelancer-toimittajana ja -copywriterina teen tiivistä yhteistyötä myös mainos- ja digitoimistojen kanssa.

Freelancer-toimittaja ja -copywriter samassa paketissa

Skarppi sai alkunsa Jyväskylässä vuonna 2010, ja tällä hetkellä kotitoimistoni sijaitsee Vehmersalmella Kuopiossa, Kallaveden rannalla. Minä – Sanna ”Skarppi” Karppinen – olen kokenut toimittaja, ammattikirjoittaja, sisällöntuottaja, copywriter ja tietokirjailija. Yhdestä ja samasta kynästä syntyy kiinnostavia uutisjuttuja, yksilöllistä markkinointiviestintää ja tunteisiin vetoavia tarinoita.

Rivien välissä luovuutta, punaisena lankana laatu

Ammattikirjoittajan erottaa harrastelijoista siinä, että vaikka kirjoittaminen on luova prosessi, sisältöjä syntyy tehokkaasti ja täsmällisesti. Lopputulos vakuuttaa kohderyhmän ja on tilaajan toiveiden mukainen.

Harva asia vakuuttaa asiakkaat ja yhteistyökumppanit yhtä kiistatta kuin taiten kirjoitettu referenssi, caseuutinen tai asiakastarina. Lue lisää kirjoituspalveluista!

Ammattikirjoittaja apuna aina tarpeen mukaan

Etsitkö tehokasta sisällöntuottajaa, joka on apuna aina tarvittaessa, tietää mitä tekee ja pysyy takuuvarmasti aikatauluissa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!