Skarpin asiakkaita

Skarppi Kirjoituspalveluilla on ilo toimia useiden Suomen johtavien kiinteistö- ja rakennusalan toimijoiden kumppanina. Asiakkaisiimme kuuluu myös muita oman alansa arvostetuimpia asiantuntijoita.

Granlund on kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta ja älykkyyttä sekä samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

Suomen ympäristökeskus (SYKE) on valtion monialainen tutkimus- ja asiantuntijalaitos, jonka tärkein tehtävä on rakentaa kestävää yhteiskuntaa ja ratkaista kysymyksiä, joilla on vaikutusta ympäristöön.

Sweco on rakennetun ympäristön asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa: terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä energia- ja vesihuollon ratkaisuja.

Sitowise on rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka tekee älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille.